PRACHTIG PAPIER

Papier is een bijzonder medium. In een vluchtige wereld waarin uitingen vechten om de aandacht, blijft papier een stabiele drager van woord en beeld. Het laat zich bedrukken, vouwen en voegen naar de wil van de maker. Prachtig papier kent geen beperkingen! Bij Fedrigoni hebben we daarom ons ambacht de afgelopen honderddertig jaar verfijnd tot een kunst. Zodat iedereen ons papier kan gebruiken om zijn eigen unieke boodschap de wereld in te sturen.

VISIE

Prachtige positie
Sinds 2011 verkoopt Fedrigoni direct vanaf de fabriek in Italië papier aan afnemers in de Benelux. Hierdoor kunnen onze klanten rekenen op een constante kwaliteit en een stabiele collectie. Doordat we bovendien ons product en de mogelijkheden kennen, kunnen we voor alle vragen, oplages en speciale verzoeken een maatoplossing vinden die verder gaat dan een simpele transactie. Op die manier wordt ieder project een uniek project, zowel voor ons als voor u.

GESCHIEDENIS

Prachtige passie
In Italië is Fedrigoni synoniem voor papier. In 1717 startte Guiseppe Fedrigoni een papiermolen in de vestingstad Rovereto in Noord-Italië. Ruim anderhalve eeuw later verplaatste één van zijn achterkleinkinderen de molen naar Verona en startte met papierproductie op industriële schaal. Vanaf dat moment loopt Fedrigoni voorop bij de toepassing van nieuwe technieken om papier te produceren dat op kwaliteitsgebied zijn gelijke niet kent. Drie eeuwen passie voor prachtig papier.

MILIEU

Prachtige wereld
De wereld is mooi. Omdat de plek waar we leven en werken zo min mogelijk willen belasten, produceert Fedrigoni al zijn papier volgens de standaard van het FSC (Forest Stewardship Council). En omdat integriteit en eerlijk ondernemerschap berusten op dezelfde duurzaamheidsgedachte, werken al onze medewerkers volgens onze eigen ethische code, waarin staat hoe we werken en omgaan met elkaar en onze relaties.

WERKEN BIJ FEDRIGONI

ACCOUNTMANAGER BELGIË

Fedrigoni is een van de grootste Europese fabrikanten van kwaliteit papier met een jaarlijkse productie over 400 000 ton en een omzetcijfer van meer dan 650 miljoen euro. Fedrigoni heeft besloten om haar aanwezigheid in België verder uit te bouwen door haar eigen verkoopsbureau.
Daarom zijn wij op zoek naar een Account Manager voor België.

Taken
- verantwoordelijk voor de uitbouw van de sector
- bezoek van potentiële klanten / decision-makers
- contacten leggen, uitbouw van een netwerk van relaties
- verkoopgesprekken met klanten (drukkerijen, uitgevers, ontwerpers) en promoveren van onze producten bij reclamebureaus en end-users
- assistentie op vakbeurzen

Profiel
- commerciële opleiding op HBO-academisch niveau
- enkele jaren ervaring in de grafische sector
- ervaring in papier advies en/of verkoop is een troef

Natuurlijk ben jij
- communicatief en zelfstandig
- proactief en resultaatgericht
- overtuigend en dynamisch

Arbeidsvoorwaarden
- aantrekkelijk salaris met bonusregeling
- lease-autoregeling

Ben jij onze kandidaat, bel of mail dan naar

Fedrigoni Benelux BVBA
Brusselsesteenweg 321
B-3090 Overijse
Ter attentie van Mia De Sutter
Tel + 32 2 686 31 13
Email: mia.desutter@fedrigoni. be