CSD collectie
csd detail
csd detail
csi collectie
csi detail
csi detail

Digital Papers

Ontdek onze creatieve kwaliteiten voor digitale druk.

Fedrigoni is jouw high-tech partner voor de nieuwe digitale druk technieken. Het assortiment van Fedrigoni, van traditioneel tot creatief papier en karton, biedt een betrouwbare en brede keuze met drukresultaten van het hoogste niveau.

Door onze rechtstreekse aanwezigheid op de markt trachten we ook steeds een zo goed mogelijke pre- en aftersales ervaring aan te bieden aan onze klanten.

 

De ‘Century Soho for Indigo technology’ swatch (CSI) bevat een selectie papier en karton die je keuze en flexibiliteit biedt, welke je vereisten ook zijn. De cataloog bevat eveneens hogere gramgewichten om nog veelzijdiger te zijn en meer impact te kunnen bieden binnen verschillende toepassingsgebieden. Alle kwaliteiten zijn HP Indigo® certified.

 

De ‘Century Soho for Digital technology’ swatch (CDI) focust zich op digitale, dry toner-based druktechnieken. Ze biedt een up-to date en ruimere selectie op vlak van producten, afwerking, kleur, formaat en gramgewicht. 

 

Onze digitale collectie bevat ook de nieuwe “Soho Touch Class”® producten. Uniek, uncoated papier voor digitale veredeling (Scodix technology® en andere).

Share this article: