SIRIO COLOR 2021

SIRIO COLOR

Sirio Color is er terug met een nieuwe collectie.

Sirio Color, het assortiment van gekleurd ongestreken papiersoorten bij uitstek, verrijkt zijn aanbod met een nieuwe swatch book.

Sirio Color is verkrijgbaar in verschillende varianten, geschikt voor elke tactiele ervaring: Sirio Color met een zacht ongestreken oppervlak, Sirio Color Rough met een ruw oppervlak, Sirio Color Embossed met onze Denim persing, Sirio White/White in een heldere wittint en Sirio Black/White met de ene zijde wit en de andere zijde zwart.

In de nieuwe Sirio Color swatch book vind je 5 nieuwe kleuren: Royal Green, Jasmine naturel wit,  Milkshake creme wit, Flamingo met een oranje-roze tint en Black zonder carbon-black.

Het volledige gamma is in de massa gekleurd om intense kleuren en een hoge lichtvastheid te garanderen.

In feite maakt de uitgebreide variatie aan kleuren en grammages van 80 tot 700g deze collectie geschikt voor elk grafisch project.

Alle Sirio Color producten zijn vervaardigd uit pure FSC cellulose om maximale kwaliteit te kunnen garanderen.

De nieuwe swatch book is verrijkt met een reeks gedrukte voorbeelden: offset, UV offset, hot foil en zeefdruk om de eigenschappen van elke ondergrond voor elke druk- en afwerkingstechniek te demonstreren.

Als je meer wilt te weten komen over de nieuwe Sirio stalen collectie en gekleurde papiersoorten, bekijk dan zeker de video.

Share this article:

Take a look: